0%

​S-a lansat un nou post de radio în online. Fondatorul proiectului este fost DJ la Virgin Radio și Vibe FM

February 2, 2021 - News

A apărut un nou radio în online. Se numește Extravaganza Radio și este fondat de DJ Andi (Alexandru Diță), un fost realizator Radio 21 (apoi Virgin Radio) și Vibe FM. 
Noul post, care se aude pe extravaganzaradio.com sau pe aplicația disponibilă în Google Play, se axează pe muzică electronică. Oficialii postului anunță că, în curând, aplicația va fi disponibilă și în Apple Store. 
PublicitateDJ Andi va realiza și o emisiune, alături de Liviu Hodor (DJ). Cei doi se aud în show-ul Extravaganza 629 de luni pana vineri, de la 18:00 la 21:00. 
DJ Andi a realizat la Radio 21 si Vibe Fm emisiunea Request 629 (2005-2011), iar în (2011-2013) facea parte din Matinalii 21. Apoi, a urmat Patrula21 (2013-2014), Extravaganza21 la Virgin Radio (fost 21, în 2014-2015). 
DJ Andi, fondator Extravaganza Radio, despre noul proiect:
„Acest radio este rezultatul mix-ului dintre pasiunea mea pentru muzică și dragostea pentru radio… Toate îmbinate și livrate celei mai frumoase comunități a iubitorilor de muzică electronică. Acest radio este practic un feed ce-ți va hrăni starea ta de zi cu zi ; și cu siguranță aceasta o să fie una plină de energie pozitivă; radioul se va transforma ca și cromatică muzicală de dimineața până în noapte.
Totodată va fi “casa clubbing-ului” pentru că le vom oferi susținerea și suportul tuturor artiștilor apropiați genului muzical abordat de noi de la Dj consacrați la artiști aflați la început de drum.Nu în ultimul rand susținem producătorii așa cum am făcut-o și în perioada legendarului show “Request629”; apropo 629-ul revine!!! Voi realiza împreună cu Liviu Hodor, Extravaganza 629 de luni pana vineri de la 6 la 9 seara.
Extravaganza Radio o sa fie ca un “spirit liber” prezent în mașină ta, alături de tine la sală, alături de tine la o cafea, la petrecerea ta, toate prin intermediul aplicațiilor, fiind un hibrid între radioul tradițional și cel online… Practic viitorul”, spune acesta. 
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Stire preluata de pe sursa: https://www.paginademedia.ro/

Play Cover Track Title
Track Authors